Angol nyelvtanulás hatékonyan

A hatékony nyelv tanulásában segítek neked, akár kezdő vagy akár haladó. Értékes tanácsokkal, ötletekkel, feladatokkal látlak el, ami könnyebbé és hatékonyabbá teszi számodra a nyelvtanulást, valamint angol nyelvű országok kultújáráról olvashatsz érdekességeket, amelyek hasznosak lehetnek munkavállalóknak, turistáknak egyarán, és megkönnyíthetik angol tanulásod. www.onlineangol.com

Friss topikok

TE most éppen hol tanulod az angolt?

2008.11.06. 16:00 Noéadmin

 Rengeteg levelet kapok olyanoktól, akik nem kis hazánkban tanulják az angolt, hanem Írországban, Angliában, Hollandiában, Ausztráliában, és még sorolhatnám.

 

Ami számomra meglepő volt, hogy nem biztos, nekik könnyebb a helyzetük, hiába vannak úgymond a tűz közelében. Sok tényezőn múlik: hiszen születhetsz te Angliába, ha senki nem beszél hozzád angolul, és még a tévét se kapcsolják be, akkor biztos nem tanulsz meg.

 

A nyelvtudás nem egy mikrocsip vagy genetikai kód.

 

Kíváncsi lennék történetedre. Ha külföldön vagy éppen, esetleg ott élsz, dolgozol, kérlek oszd meg tapasztalatod, történeted. Adj tanácsot azoknak, akik külföldre szeretnének menni dolgozni, élni: mekkora nyelvtudással érdemes kimenni? Hogyan fejlesszék nyelvtudásukat, ha már kinn vannak? Mi a helyzet, ha magyarok közé keveredsz?

Szólj hozzá!

Címkék: angolul tanulj külföldön

A bejegyzés trackback címe:

https://hatekonyangol.blog.hu/api/trackback/id/tr63754150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása